Verbouwen en restylen bestaande woning en bijgebouwen

De woning is gesitueerd in een oud parkgebied aan de rand van Brugge, en werd destijds ontworpen door architect Degeyter. De woning werd volledig gestript en overtollige muren verwijderd zodat in elkaar overlopende ruimtes voor een heel andere ruimtebeleving zorgden. Grote schuifwanden laten alsnog een flexibele indeling van het ruimtes toe. Open en gesloten gevelvlakken leggen al dan niet een relatie met de omliggende natuur. Aan de zuidelijk gerichte terraszijde werd het zwembad geintegreerd in het terras, aansluitend op een poolhouse, dat deel uitmaakt van het vernieuwde bijgebouw.

Voor verbouwing
Voor verbouwing
Voor verbouwing
Voor verbouwing
Voor verbouwing
Voor verbouwing
Voor verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing
Na verbouwing